HOME OVER PRIJZEN  FACEBOOK  INSTAGRAM
ZIN IN EEN TOERTJE?

CORONATOER

Een hoogst 'aanstekelijk' toertje

90 min

€12.5 pp.

Met de Coronatoer duiken we in het (niet altijd zo gezonde) verleden van de stad. We vertellen met een knipoog over de ziektes en epidemieën die ons teisterden, en over de creatieve manieren die mensen vonden om zich te beschermen. Een actuele toer met grappige weetjes en wonderlijke anecdotes, uit ons turbulent verleden, waarbij we verrassende gelijkenissen vinden met de huidige Coronapandemie.

Aangeboden in Antwerpen.

RESERVEER

SPOOKTOEREN

Een tocht door het duistere verleden

90 min

€10-15 pp.

Tijdens de Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van verschillende steden. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen we waargebeurde en ongelofelijke verhalen. Zo maken we kennis met dolende zielen, spoken, heksen en verrassende verschijningen. Maar ook verhalen over misdaad en middeleeuwse rechtspraak. Spannend en ontspannend, met een humoristische knipoog. Een meeslepende ervaring voor wie durft!

Aangeboden in Antwerpen, Mechelen, Gent en Fort Liefkenshoek

RESERVEER

RARE TOEREN

Alledaagse beelden vertellen
verrassende verhalen

90 min

€10-15 pp.

Elke dag passeren we in elke stad tientallen beelden... een heilige, een lokale bekendheid of een sfeerbeeld. Zelden staan we stil bij de verhalen die bij die beelden horen. Ze vertellen over dromen, ambities, avonturen en zoeken naar een hemel op aarde. Tijdens deze verrassende wandeling maken we kennis met heiligen, schijnheiligen en helden van deze stad. Er is meer tussen de hemel en de aarde dan wat we kunnen zien.

Aangeboden in Antwerpen, Mechelen en Gent.

RESERVEER

VELO TOEREN

Je ziet meer met de fiets

Overeen te komen prijs en duur

Tijdens een fietstocht doorheen een historische stad maken we kennis met het boeiende verleden, heden en toekomst. We houden halt op belangrijke plaatsen, verrassende plekjes en mooie uitzichten. Al naargelang je keuze ontdek je de boeiende geschiedenis, typische eigenheid en bruine kroegjes a volonté. Deze toer kan met de eigen fiets of door ons gereserveerde fietsen.

Aangeboden in elke vlaamse stad of cultuurstreek.

RESERVEER

STRAFFE TOEREN

De inwendige mens versterken:
eten en drinken!

2-4 u

Prijs op aanvraag

Een Toertje over de plezante kant van´t leven. Eten en drinken, vroeger en nu. Kies je voor een culturele kroegentocht of een hapjes- en- snackjeswandeling? We verkennen een typische wijk en maken kennis met al het lekkers dat zo typerend is voor deze buurt. Dit alles overdekt met een sausje van wetenswaardigheden en verrassende ontboezemingen.

Aangeboden in Antwerpen, Mechelen en Gent.

RESERVEER

SERIEUZE TOEREN

Even ernstig, niet om te lachen!

Overeen te komen prijs en duur

Deze toeren gaan over een serieuzer onderwerp. Dat kan in het spoor van een boek zijn, een vergeten stukje geschiedenis, de vroegere historie van een stadswijk of de turbulente religieuze geschiedenis van de stad. Dikwijls af te lezen in straatnamen, gevels of beelden. Wij vertellen met plezier de verborgen geschiedenis.

RESERVEER